25+ Galatasaray Forma Images

25+ Galatasaray Forma Images. Galatasaray, savunma oyuncusu alpaslan öztürk'ü kadrosuna dahil etti. Galatasaray haberleri, en güncel galatasaray haberi bu noktada!

Nike Forma Galatasaray Away CW2532-628 | Sporthink.com.tr
Nike Forma Galatasaray Away CW2532-628 | Sporthink.com.tr from www.sporthink.com.tr
Hem galatasaray hem de trabzonspor'da forma giyen ve galatasaray formasıyla trabzonspor'a 2 gol atan selçuk i̇nan. Galatasaray sportif aş'den borsa i̇stanbul'a yapılan ve kamuyu aydınlatma platformunda da yer alan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Yenilmez armada unvanıyla da anılan galatasaray erkek basketbol takımı, mücadele ettiği i̇stanbul erkekler basketbol ligi'nde türkiye'nin en başarılı derecesini elde ederek 15 kez şampiyon olmuştur.

Galatasaray haberleri, futbol, basketbol, voleybol, diğer sporlar, kulüp, iddaa, puan durumu, fikstür, performanslar, takım, teknik kadro, yönetim, kupalar.

Haber 7 galatasaray kategorisindeki son haberler, sayfa 1 Haber 7 galatasaray kategorisindeki son haberler, sayfa 1 Jun 15, 2021 · galatasaray'da bir yandan seçim heyecanı yaşanıyor, diğer taraftan transfer heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kez derbi yönetecek olan cüneyt çakır, 19.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url